Getuigenis Irène De Prez – stage bij DewaFlex – DewaFlex

Getuigenis Irène De Prez – stage bij DewaFlex

 

Getuigenis Irène De Prez – stage bij DewaFlex.

Ik ben Irène en ik studeer International Communication Management aan de Arteveldehogeschool. Voor mijn internationale stage kwam ik bij DewaFlex terecht. Zij boden mij een missie aan bij Annabel Textiles, een textielbedrijf uit Gent dat uitvoert naar de hele wereld. Ik kreeg een grote verantwoordelijkheid vanaf dag één. Ik mocht werken aan een gloednieuw project, namelijk hun webshop. Het design updaten, de gebruiksvriendelijkheid naar een hoger niveau tillen en doelgerichte teksten schrijven, maar ook de productenlijsten bijhouden en communiceren met externe bureaus. Het was een heus takenpakket en na afloop van mijn stage stond er een mooie webshop waar ik op kan terug kijken. Het werk is nog niet volledig af, maar ik kreeg een vaste job aangeboden voor na mijn studies! Gelukkig kan ik er dus nog aan verder werken.

DewaFlex stond me bij in het hele proces met Annabel Textiles. Iedere week kon ik rekenen op een gesprek om de stand van zaken door te geven en eventuele problemen op te lossen. Ze bekeken ook mijn takenpakket van dag tot dag en zorgden dat het goed paste binnenin het kader van mijn stage. Ik kon Diederik en Kelsey aanspreken met eender welke moeilijkheid en rekenen op een goede ondersteuning.

Een stage zoeken via DewaFlex zorgt ervoor dat je interessante werkplekken weet te vinden waar je anders misschien niet zo eenvoudig binnen zou geraken. Zij doen dat werk voor jou! Voor internationale stages kunnen ze je makkelijk met de Franse markt verbinden. Is dat nog niet genoeg, dan is er de optie om bij het DewaFlex hoofdkantoor in Roubaix stage te lopen. Voor elk wat wils! Waar je ook belandt, DewaFlex staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat jouw stage op de best mogelijke manier verloopt.

Share this post